Румен Радев хвърли ръкавица на Бойко Борисов и го призова

...
Румен Радев хвърли ръкавица на Бойко Борисов и го призова
Коментари Харесай

Радев предизвика Борисов да си премерят силите на вота

Румен Радев хвърли ръкавица на Бойко Борисов и го прикани да се кандидатира за президент.

" Време е Бойко Борисов да спре да употребява партията си като щит и да отбрани достойнството й като се кандидатира за президент. След всички изговорени приказки и провокации това е разумният излаз ", съобщи президентът при откриването на образователната година на МГУ.

Той разяснява и други настоящи тематики. Според него служебният министър вкарва ред в хаоса в енергетиката, обезврежда мините на предното ръководство, отстраняват се олигархичните зависимости, a трета поредна седмица цените на тока у нас са измежду най-ниските в Европа.

" Не се меся в работата на нито един министър, само че чакам Министерство на вътрешните работи и службите да продължат да работят уверено и да защитят честността на идните избори. Грозното събитие " платен избор " няма място в една демократична страна. Странно е, че някои партии настойчиво се разпознават с него ", разяснява президентът.

Относно идните президентски избори Радев сподели, че разчита на поддръжката на жителите, които желаят смяна и България да бъде естествена, демократична и свободна страна.

Той удостовери, че Кристалина Георгиева е била на среща в Президентството. Темата на диалога е била международните трендове на стопанската система и развиването на инфлацията.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР