Румен Овчаров притежава грандиозна 5-етажна морска хасиенда в курорта Бяла,

...
Румен Овчаров притежава грандиозна 5-етажна морска хасиенда в курорта Бяла,
Коментари Харесай

Скандал: Румен Овчаров вдигна палат на брега на морето / СНИМКИ

Румен Овчаров има грандиозна 5-етажна морска хасиенда в курорта Бяла, оповестява в. „ 19 минути “ и демонстрира извънредни фотоси на палата на видния социалист. Според медиата, действителната стойност на парцела на един от най-близките до Корнелия Нинова партийци е най-малко 1 милион евро.

Факт е, че в имотната си декларация пред КП КОНПИ Овчаров е заявил съответно имението си в „ село Бяла, Варненско “, откри кореспондент на Lupa.bg. Но то въобще не е по този начин разказано и надали не човек може да остане с чувството, че се касае за някаква дребна селска къщичка, получена в завещание от работливите предшественици. В реалност обаче става дума за мини дворец, за който не са жалени средства, потвърждават фотосите. Според локалните, лятната къща на Овчарови е издигната преди няколко години.

Морската хасиенда на Румен Овчаров е построена безусловно върху пясъчната линия на Бяла

По закон никой няма право да строи на по-малко от 100 метра от плажната линия. Както е елементарно да се види от фотосите, къщата на известния като Р.Овч. социалист попада в неразрешената за строителство зона на плажа на Бяла.

Това е същият проблем, какъвто има с хотела си на брега на морето, само че в Ахтопол, аленият народен представител от неговия другарски кръг Петър Кънев. Подобен проблем съществува и с морския дом на Росен Плевнелиев край Черноморец, който не е ясно дали след развода остана при брачната половинка му или още е негов с подялбата на фамилното имущество.

Красивата лятна къща на Р. Овч. коства най-малко 1 милион евро по преценка на хора, занимаващи се със строителство

„ Защото сме социалисти… “


Инфо: lupa

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР