Румънският голмайстор Янис Зику остана само половин сезон в българския

...
Румънският голмайстор Янис Зику остана само половин сезон в българския
Коментари Харесай

Янис Зику: В България късах мрежите с наднормено тегло

Румънският голмайстор Янис Зику остана единствено половин сезон в българския футбол, само че несъмнено остави дълбока следа след себе си. Той носеше екипа на ЦСКА през есента на 2011 година и за малко време съумя да стане водач по попадения в родния шампионат и можеше да завоюва и премията, в случай че беше довършил сезона с аления екип.

Той беше подложен на критика, че е пълен, само че това не му пречеше да къса мрежите. И в този момент, много години по-късно, той признава, че в действителност е имал няколко килца от горната страна. И откакто е напуснал България е направил всичко допустимо да отслабне, с цел да се утвърди в корейския шампионат.

"Ако би трябвало да съм почтен, равнището на Балканите не е изключително високо. Станах голмайстор на Румъния през 2011 година и имах няколко кг от горната страна. Чувствах се добре от вътрешната страна, не ми тежеше и по тази причина не предприемах нищо като диета. "

"След това отидох в България и там също не спирах да пълнея. Отслабнах едвам като отидох в Южна Корея. Там смъкнах 10 кг, с цел да мога да се задържа най-малко още две години на високо равнище. Килограмите не ми пречеха преди, тъй като се пласирах добре, само че когато опре до скорост, към този момент си ми тежеше ", съобщи Зику пред Digi Sport.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР