Румънският бизнесмен Джовани Бекали категорично заяви, че целта пред Левски

...
Румънският бизнесмен Джовани Бекали категорично заяви, че целта пред Левски
Коментари Харесай

Джовани Бекали: На Левски му трябват повече играчи като Живко Миланов - да им трепка сърцето на терена, а не скъпоплатени артисти!

Румънският предприемач Джовани Бекали изрично съобщи, че задачата пред Левски оттук нататък е да построи класен тим, с който да се бори за купата в Първа лига, както и в Европа.

Мениджърът не пожела да разяснява кой би могъл да е новият старши треньор на " сините ", като показа, че това ще бъде решено от Васил Божков, Георги Попов и Павел Колев.
 Гонзо: Левски е заседнал в тресавище, нещата стават по-лоши
Гонзо: Левски е заседнал в тресавище, нещата стават по-лоши

" Битката за купата? Отборите се борят кой е по-слаб "

" Положението в Левски е тежко - губим, губим и най-после ще загубим и третото място. Но каквото е било преди, било. Трябва да се гледа към този момент към идващия сезон и да се работи крепко за него - за сегашния към този момент е късно. Сега е належащо да се реши кое е било добре тази година, кое зле и какво би трябвало да се промени. Ясно е, че е належащо да се вземат положителни играчи. Ще забележим кой треньор ще сложат Васил Божков, Георги Попов и Павел Колев. Какъв ментор му би трябвало на Левски -дали българин или чужденец? В клуба ще си решат. Не са ми желали мнение. По-важно е, че Левски няма тим. Ако се направи добър състав, знам какъв треньор му би трябвало, с цел да е сполучлив в евротурнирите. Но до тогава има доста работа. Необходимо е да се направи по този начин, че отборът да е първи или втори и да има жанр. Тоест ще минат година-две.

Богдан Патрашку гледа играчи. Пътува в Хърватска, Македония, Турция. Не е следил футболисти единствено в Румъния. Трябва да се види и кой от актуалните играчи на Левски ще бъде продаден. Вероятно ще вземем четирима, които да обезпечат добър гръбнак - това значи, да се привлекат вратар, бранител, халф, който да играе от наказателно до наказателно поле, и нападател. Ако намерим такива четирима играчи, ще е чудесно. Защото в Левски има положителни млади футболисти, ще бъдат взети и още един-двама такива от Румъния. Отделно от това би трябвало да има и група юноши, които за по 15-20 минути да влизат в игра, с цел да усетят атмосферата. Това като цяло ще е философията.
 Матиа Монтини: Българският гранд Левски ме желае в своите редици
Италианец се похвали: Българският гранд Левски ме желае в своите редици

" Знам, че имат едни от най-лудите почитатели на Балканите "

Много значимо е да се откри метод клубът да се раздели с играчите, които печелят доста от него, само че не дават задоволително в подмяна. Не може единствено да прибираш. Има такива, които получават много огромни пари и изобщо не се интересуват дали ще вземат трите точки от даден мач и за това ще получат награда за него. Просто тъй като печелят добре и без бонуси. Правилната политика е " Пари против реализирани цели " - награди за победа, за купа, за второ място, за показване в евротурнирите... 30 години съм в бизнеса. Знам какво е да си управител, състезателен шеф, скаут, президент. Необходимо е работа в екип, с цел да се направи добър тим. Защото сега Левски не харесва на никого, не играе нищо.
 Снимка 420502
Източник:

Гледах последния мач с Берое (1:2). Не може да се вини за загубата единствено треньорът Георги Дерменджиев. Какво игра Мариани, какво игра Паулиньо? Нищо не играха. Всички в Левски би трябвало да са като Живко Миланов - да им трепка сърцето на терена. Да са подготвени да пуснат кръв на игрището. Той за 90 минути е подготвен да почине, дава си сърцето. Необходимо е да има още такива футболисти. Такива, които си създават парите, а не някои да се вършат на актьори против повече от 20 хиляди евро на месец ", разяснява Бекали пред " Тема спорт ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР