Румънските полицаи и прокурорите от Дирекцията за разследване на престъпленията

...
Румънските полицаи и прокурорите от Дирекцията за разследване на престъпленията
Коментари Харесай

Пакет с дрога изплува на румънски плаж

Румънските служители на реда и прокурорите от Дирекцията за следствие на закононарушенията на проведената престъпност и тероризма (ДРПОПТ) са почнали следствие, откакто на плаж в румънския черноморски град Констанца е изплувал запечатан пакет, съдържащ бяло вещество, което се допуска, че е опиат, оповестява телевизия Диджи 24.

" На 20 ноември тази година към 11.55 часа служителите на реда в Констанца бяха сезирани, че на плаж в града е открит пакет с бяло вещество, което се допуска, че има психоактивни резултати, запечатан в транспарантно полиетиленово фолио ", се показва в прессъобщение на Румънската полиция. 
 
Пакетът е бил конфискуван, а следствието е поето от ДРПОПТ и служителите на реда от Бригадата за битка с проведената престъпност в Констанца " за определяне на естеството и произхода на съответното вещество, както и за налагане на съответните законови ограничения ".

Новинарския уебсайт Зиаре цитира източници, съгласно които пакетът тежи към кг и наподобява е обвързван със случая " Братя Грим " от 2019 година, когато лодка на трафиканти потъна край крайбрежията на Черно море и голям брой пакети с опиат изплуваха на брега. Вероятно пакетът с кокаин се е намирал в намерено море и е бил донесен до брега от вълните, защото през последните дни имаше доста мощна стихия в Черно море, отбелязва уеб сайтът.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР