Румъния изпраща хеликоптери за пострадалите при тежката катастрофа, която стана

...
Румъния изпраща хеликоптери за пострадалите при тежката катастрофа, която стана
Коментари Харесай

Румъния изпрати хеликоптери за ранените при катастрофата при Поликраище

Румъния изпраща хеликоптери за потърпевшите при тежката злополука, която стана в ранните часове на денонощието на пътя Велико Търново-Русе.

По обяд на летище Горна Оряховица каца първият хеликоптер с румънски медицински екипи, който ще прегледат настанените в болничното заведение. Очаква се да дойдат още четири медицински хеликоптера, занапред ще се реши и дали ранените да бъдат превозени в Букурещ.

Припомняве, злополуката, при която рейс с румънска регистрация се удари в спрения на спешна площадка лек автомобил и по-късно в дърво, стана в сектора сред селата Куцина и Поликраище.

Трима от пътувалите в рейса починаха, а четвърти издъхна по-късно в болничното заведение. Осем души бяха ранени и откарани във Великотърновската болница. Тримата пасажери от село Драганово в лекия автомобил останаха невредими.

От Агенцията по сигурност на придвижването по пътищата съобшихам че инспектират мястото на случая, а съгласно първичния оглед има дефекти в пътната инфраструктура и необезопасени обекти в крайпътното пространство.

В хода на следствието следва да се открият аргументите за пораждане на тежкото произшествие, както и скоростта на придвижване на рейса. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР