Румъния е едно от местата, които коалицията търси за провеждане

...
Румъния е едно от местата, които коалицията търси за провеждане
Коментари Харесай

Политико:Западът разглежда Румъния като възможно място за обучение на украински пилоти на Ф-16

" Румъния е едно от местата, които обединението търси за осъществяване на образование ", сподели западен чиновник, който дружно с сегашен и някогашен чиновник на министерството на защитата на Съединени американски щати приказва при изискване за анонимност, заяви медията.

Работи се по реализиране на контракт за осъществяване на образование на водачи на бойните машини в Румъния, обявиха сегашни и някогашни чиновници на Пентагона. Вероятно " Локхийд Мартин ", която създава Ф-16, ще организира образованието, прибавиха те.

Говорител на " Локхийд " уточни мненията на основния действен шеф на компанията Франк Сейнт Джон от тази седмица, че компанията е подготвена да образова украински водачи да летят и поддържат Ф-16 незабавно щом западните страни се съгласят да ги изпратят.

Подробности за програмата за образование се появяват постепенно, откакто президентът Джо Байдън поддържа напъните предишния месец. Нидерландия и Дания управляват многонационалните старания за образование, само че сътрудниците към момента не са решили въпроса кои страни ще дават самолетите, нужни за образованието, показва " Политико ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР