Румънецът, който уби 5-годишно дете на паркинг във Варна, остава

...
Румънецът, който уби 5-годишно дете на паркинг във Варна, остава
Коментари Харесай

Румънецът, убил дете на паркинг във Варна, остава в ареста

Румънецът, който умъртви 5-годишно дете на паркинг във Варна, остава в ареста. Определението е на Окръжния съд на Варна.

32-годишният Адриан Кр. е упрекнат за породена гибел по несъобразителност при ръководство на автомобил. Престъплението е несъмнено като тежко и плануваното наказване за него е затвор от 2 до 6 години.

Инцидентът стана в събота – 29 юни, към 17 часа на паркинг в Морската градина. Румънският жител се опитвал да паркира в паркинга до зоологическата градина, като по същото време фамилията на потърпевшото дете вървяло към своя автомобил, който към този момент бил паркиран там.

Предстои да се обясни механизмът на настъпване на произшествието.

Защитата на Адриан изрази съболезнования към околните на потърпевшото дете. Адвокатът му изиска по-лека мярка за неотклонение – домакински арест, подписка или парична гаранция. Защитата се стимулира, че младият мъж е с чисто правосъдно минало и няма други тежки нарушавания свързани с ръководството на автомобил. За да продължи да спомага на проверяващите органи, мъжът бил подготвен да си наеме жилище в Добрич.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР