Рулетката на дузпите не позволи на Лудогорец да продължи напред

...
Рулетката на дузпите не позволи на Лудогорец да продължи напред
Коментари Харесай

Дузпи върнаха Лудогорец в реалността!

Рулетката на дузпите не разреши на Лудогорец да продължи напред в европейските клубни шампионати. Тимът от Разград загуби с 1:2 от Андерлехт при визитата си на „ Лото Парк “, само че успеха с 1:0 в Разград прати мача в продължения, след които и дузпи.

Франко Русо си вкара автогол в 13-ата минута и даде задатък на домакините, а Яри Варшаанен удвои актива на Андерлехт в 68-ата. Радостта на домакините търпя малко, защото в 71-ата Игор Тиаго понижи и изравни резултата от двата мача.

Мачът влезе в продължения, където драмата стана още по-голяма, откакто Якуб Пьотровски беше изпъден с червен картон в първото продължение и „ орлите “ трябваше да доиграят до дузпите с 10 индивида.

При тях родният първенец пропусна първите си три осъществявания, откакто вратарят на домакините – Вербруген, направи три спасявания, които пратиха Андерлехт напред в шампионата, до момента в който Лудогорец остава да се бори за efbet Лига и Купата на България.

Около 1200 български последователи бяха заели местата си на осъществявания до краен лимит " Лото Парк ", с цел да поддържат " орлите " в тази среща.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР