Ружа Игнатова остава най-издирваното лице от ФБР за крипто измами.

...
Ружа Игнатова остава най-издирваното лице от ФБР за крипто измами.
Коментари Харесай

Ружа Игнатова изявява претенции за луксозен имот в Лондон докато е в топ 10 на издирваните от ФБР


Ружа Игнатова остава най-издирваното лице от ФБР за крипто измами. Криптокралицата, както е известна тя съгласно вестник Таймс изявява искания да получи лукс-апартамент в столицата на Англия. Това, че е направила машинация на стойност повече от 3.6 милиарда евро не е попречило на нейните юристи да предявят иск за първокласен мезонет в Лондон на стойност 13.5 милиона лири. Той е с повърхност от близо 650 квадратни метра, а в него даже има и басейн.

Предполага се, че Игнатова е живяла там за малко преди към 6 години, а оттогава парцелът е ненаселен. В него за над 1 милион лв. са единствено творбите на изкуството.

Пентхаусът публично е благосъстоятелност на Абботс Хаус Пентхаус Лимитед, което съставлява анонимна компания и даже се счита за фиктивна такава. Това значи, че името на Игнатова не попада в никой формален документ за благосъстоятелност.

За възможна нейна благосъстоятелност върху парцела на Ружа само се загатва в един подкаст по BBC – „ Изчезналата криптокралица “.  Лорд Каланан (с позиция министър) съобщи, че в Обединеното кралство работят новите закони, които са насочени за битка с нелегално благосъстояние и пране на пари, което специалисти разтълкуваха, като опция първокласният апартамент да бъде конфискуван от управляващите на Острова и да се употребява за обезщетение на излъганите от схемите на УанКойн.

Източник: narod.bg



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР