Рухна митът, че единственият син на сочения за кръстник на

...
Рухна митът, че единственият син на сочения за кръстник на
Коментари Харесай

Синът на Иво Карамански продаде наследството му

Рухна митът, че единственият наследник на посочения за кръстник на българската мафия Иво Карамански е наследил стабилен къс от наследството му, разбра HotArena.

24-годишният млад мъж, кръстен на татко си, освен, че не харчи извоювани от сенчести покупко-продажби пари, само че е към този момент е изцяло независим и самичък изкарва прехраната си. Неотдавна Иво, който е одрал кожата на баща си, се завърна в родината, откакто през 2018 се откри в Нидерландия. Там го води любовта, само че с днешна дата тя е към този момент някогашна и зарадитова към този момент нищо не задържало Карамански-младши в страната на лалетата. На родна земя младият мъж бързо се ориентира в ситуацията и завчас си откри работа, която му е драговолно. 

От няколко години Иво се увлича по музика и композиране. През 2015 година изкара първите си възнаграждения като диджей на клубна сцена в столично заведение. Артистичното име, което си избра, е семейството на пастрока си Александър Сано - дългогодишната житейска половинка на майка му Нели Атанасова. След завръщането си от Нидерландия, Карамански-младши е решил да продължи кариерата си в тази сфера. От предходната седмица Иво попада в програмата на плажен бар в меката на летните купони - Слънчев бряг, а на един от първите си купони спретнал грубо празненство. 

Самият той е разказвал, че единственото завещание от татко му са парцели край родния му град Дупница. Преди години обаче с майка му ги продали, а с парите купили магазин. С него обаче не извадили шанс поради неприятната му локация. Младият мъж е запазил като прочувствен подарък няколко златни гривни, носени от Иво Карамански, написа Ретро.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР