Руди Гарсия, който преди това е работил в Лион и

...
Руди Гарсия, който преди това е работил в Лион и
Коментари Харесай

Жуниньо: Руди Гарсия, ако трябва, ще сервира закуската на Роналдо

Руди Гарсия, който преди този момент е работил в Лион и Марсилия, одобри Кристиано Роналдо да се причисли към Ал-Насър. Жуниньо твърди, че един " себелюбив " персонаж ще се радва на опцията да работи с великолепие на всички времена и ще направи всичко допустимо, с цел да се хареса на португалската суперзвезда – даже това да значи да даде на 37-годишния нападател особено отношение, което другите от тима не получават.

" Гарсия няма да посмее да направи нищо, което му пречи, даже в противен случай, даже ще сервира закуска на Кристиано, в случай че би трябвало. Той ще се опита да бъде другар на Кристиано, да бъде близо и ще направи всичко за това. За него ще бъде фантазия да бъде другар с Кристиано Роналдо ", показа Жуниньо.

" Преживяването ми с Руди Гарсия беше извънредно. Той е най-лошият персонаж, който съм срещал през цялата си кариера във футбола. Той не знае по какъв начин да управлява нищо. Той води със страха, който постанова на другите. Уважава единствено хора, които имат власт или от които може да се възползва във връзката.

За Руди Гарсия триумфът на тима и атмосферата в съблекалнята нямат значение. Важното е той да е център на вниманието, даже и в рецесии. Но като всички извънредно студени човешки същества, той разпознава по-големите от себе си и се пробва да се възползва от това. Кристиано Роналдо е един от най-великите в историята на футбола, легенда и Руди го знае ", добави сериозно Жуниньо.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР