Руди Джулиани, който подкрепяше твърденията на бившия президент Доналд Тръмп

...
Руди Джулиани, който подкрепяше твърденията на бившия президент Доналд Тръмп
Коментари Харесай

Бившият адвокат на Тръмп не се призна за виновен по делото в Джорджия

Руди Джулиани, който поддържаше изказванията на някогашния президент Доналд Тръмп за откраднати избори, не се призна за отговорен по делото за интервенция в изборите в Джордия, заяви Ен Би Си.

Както Джулиани, по този начин и Тръмп, който не се призна за отговорен в четвъртък, са изправени пред 13 обвинявания - най-вече измежду 19-те обвинени по обширното дело, заведено от окръжния прокурор на окръг Фултън Фани Уилис.

Джулиани е упрекнат в рекет и скрит план, които включват изказвания за оказване на напън върху щатски чиновници да работят по неговите подправени предизборни изказвания. Обвинен е също по този начин, че е направил погрешни изказвания в правни документи, за които е положил клетва.

Говорейки пред кореспонденти предходната седмица, откакто беше задържан в пандиза на окръг Фултън, Джулиани поддържаше тезата за невинността си и съобщи, че единственото нещо, за което е отговорен, е, че се е застъпвал за тогавашния президент Тръмп, който по това време е бил негов клиент. " Обвиняват ме, тъй като съм юрист ", сподели Джулиани, откакто беше освободен под гаранция от 150 000 $.

Повечето от обвинените по делото започнаха същата тактика.

По-рано Кенет Чесбро, юристът, оказал помощ за измислянето на правната доктрина зад така наречен скица за подправени гласоподаватели, употребена от Тръмп и неговите съдружници, не се призна за отговорен по обвиняванията в рекет и скрит план по делото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР