Рубриката По-здрави с Дарик Югоизток гостува на община Камено в

...
Рубриката По-здрави с Дарик Югоизток гостува на община Камено в
Коментари Харесай

В Световния ден на здравето Дарик с превенция на хипертонията в Камено

Рубриката " По-здрави с Дарик Югоизток " гостува на община Камено в Световния ден на здравето, 7 април. Това беше първата спирка от турнето на Дарик което се организира за втора поредна година. Целта е предварителна защита на хронични положения като хипертонията измежду по-възрастното население.

В рамките на два часа на специфична шатра на площада пред постройката на Общината своето кръвно налягане мериха десетки поданици. Те направиха консултациии взеха присъединяване в двете томболи с награди, обезпечени от " Ашкън Лайф ". Едната беше изтеглена в самия денот кмета на Камено, Жельо Вардунски. Победителка измежду 60 участници се оказаМария Мустакарова.

Кметът персонално стана съпричастен към акцията като ревизира кръвното си налягане, а след това пожела на своите съграждани да бъдат здрави и да отделят повече време за радостни страсти, които работят позитивно и върху имунитета.

Следващата лотария ще бъде изтеглена онлайн в ефира на Дарик радио. Наградите от нея ще бъдат съвременен уред за мерене на къвно налягане, безвъзмездни прегледи при експерти, както и ваучер за посещаване в барокамера.

Събитието се осъществя със съдействието наОбщина Камено и специфичното присъединяване на Милица Христова исанитарен магазин " Агата " в Бургас и " AshkanLife " със профилиран ортопедичен кабинет и лекуване в чужбина.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР