Розовата вода помага за поддържане на баланса на pH на

...
Розовата вода помага за поддържане на баланса на pH на
Коментари Харесай

Ето кои са многобройните ползи на розовата вода

Розовата вода оказва помощ за поддържане на салдото на pH на кожата и управлява непотребното количество себум. Розовата вода хидратира, съживява и овлажнява кожата, като и придава по-жизнен тип.

Розовата вода има противовъзпалителни свойства, които могат да оказват помощ за понижаване на зачервяването на раздразнена кожа, и оказва помощ при лекуването на акне, дерматити и екземи.

Благодарение на своите анти-бактериални свойства, розовата вода също оказва помощ при лечение на белези и рани.

Анти-оксидантните свойства на розовата вода спомагат за укрепването на клетките на кожата и регенерирането на тъканите.

Благодарение на стягащите свойства, които има, розовата вода оказва помощ за стесняване на порите и тонизиране на кожата. Прилагането на розова вода след мощно изпотяване стяга капилярите, понижава зачервените петна по кожата.

Розовата вода оказва помощ в битката със стареене на кожата, поддържа фините линии на кожата и лимитира появяването на бръчки. Високото наличие на анти-оксиданти в розовата вода оказва помощ при неутрализирането на свободните радикали във Вашата кожа.

Розовата типа оказва помощ за усмиряване и въстановяване на кожата след слънчево изгаряне. Ако сте си не запомнили слънцезащитния крем, и денят е приключил с неприятно изгаряне, използването на хладка розова вода върху засегнатите сектори ще облекчи болката и ще форсира възобновяване на кожата.

ДОЧЕТЕТЕ ТУК!

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР