Розов сос върху бургер на Burger King, Барби домашни любимци

...
Розов сос върху бургер на Burger King, Барби домашни любимци
Коментари Харесай

Експлозия в розово: Барби модата обхваща света

Розов сос върху бургер на Burger King, " Барби " домашни любимци с пуловери и кревати с претекстове на розовата лейди – изключителна детонация на розовото - отидете в някой магазин за облекла това лято и ще се сблъскате с тази действителност. Облеклата на Барби, фокусирани върху присъщия цвят на куклата, преобладават на стилната сцена за втора поредна година, подкрепени от тоталния маркетингов блиц на Mattel Inc. за основаване на звук към кино лентата " Барби ", който дебютира в кината предишния петък.


Има маратонки Барби, раници Барби, бански костюми Барби и качулки Барби за вашето куче. Има бутилки за вода с камъни, неоново жълти ролери с розови колела - и доста други.


" Няма кътче от земното кълбо, което да не е станало розово ", сподели в изявление Ричард Диксън, президент и основен действен шеф на Mattel.


Дизайнерът на фешън дрехи Valentino даде началото на неотдавнашната розова вълна, като облече моделите от глава до пети в розово за ревюто през март 2022 година Това накара стилистите на звезди да се втурнат да търсят визии в този цвят, който не може да бъде пропуснат.


Няколко месеца по-късно фотоси демонстрираха филмовата звезда Барби, Марго Роби, на снимачната площадка в горещо розов уестърн гащеризон. " Каемпи стилът " стана известен в миг, когато западните дрехи и искрящата мода на Y2K бяха на мода, споделя Маделин Хърш, шеф на новините за InStyle. Той съответства и със завръщането на доста хора в офисите след блокирането поради COVID-19.


" Хората жадуваха за наслада, цвят и нови облекла, които да носят още веднъж, а ефирната прелест на Барби беше лесна за разбиране ", сподели Хурш.


Когато стилът навлезе в приложимост, стилните списания отразяваха звезди от Ким Кардашиян до Хари Стайлс в ярки тоалети на Барби.


Барби е една от трите най-големи марки на Mattel. Производителят на играчки записва комерсиалната марка Barbiecore през 2022 година и си партнира с компании като френския дизайнер от висок клас Balmain, производителя на бижута Kendra Scott и компанията за облекло за отмора Barefoot Dreams. През 2023 година тези старания се разпростират с цялостна мощ, като повече от 100 партньорства са свързани с кино лентата. Предлаганите сега продукти варират от тениска на Барби за 20 $ в Old Navy до потник за 1550 $ с логото на Balmain в шрифта на Барби.


Храните, въодушевени от Барби, включват усет на сладолед и Барби бургер с розов сос, продаван в Burger King в Бразилия.

Базираното в Мериленд кино Warehouse Cinemas разпродаде прожекциите си в четвъртък вечер на " Малибу бийч празненство ", на които се сервират розови коктейли в плаващи фламинго. Гостите, които се облекат като Барби или Кен, могат да подобрят гратис пуканките си с ягодов прахуляк и розов искра за ястие.

Барби победи главния си съперник в боксофиса за уикенда, който е драмата на Кристофър Нолан " Опенхаймер " за мъжа, изравен зад основаването на атомната бомба. " Барби " приключи уикенда с интернационален боксофис от 337 млн. $, като в това време сложи нови върхове, до момента в който " Опенхаймер " на Нолан събра 174 млн. $ в международния боксофис през премиерния си уикенд. И двата кино лентата надминаха 55-те милиона $ от продажби на билети в Северна Америка, събрани предишния уикенд от последния филм на Том Круз " Мисията невъзможна: Пълна отплата ".

Преди дебюта на " Барби " Джеф Бок, боксофис анализатор в Exhibitor Relations Co. Каза: " Това има капацитет да избухне по метод, който към момента не можем да си представим ". /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР