Рой Кийн вярва, че Ерик тен Хаг ще бъде уволнен

...
Рой Кийн вярва, че Ерик тен Хаг ще бъде уволнен
Коментари Харесай

Рой Кийн прави пряма прогноза за уволнението на Ерик тен Хаг след „невпечатляващата“ победа на Уигън

Рой Кийн има вяра, че Ерик загар Хаг ще бъде уволнен като управител на Манчестър Юнайтед „ през идващите няколко месеца “.

Тен Хаг изведе тима си в четвъртия кръг на ФА Къп в понеделник вечер с удобна, само че невпечатляваща победа с 2-0 над Уигън. Диого Далот откри резултата от границата на наказателното поле, преди Бруно Фернандеш да направи мача сигурен с дузпа през второто полувреме.

Но Юнайтед не съумя да се възползва оптимално от многочислените си шансове против отбора от Лига 1, като Расмус Хойлунд беше изключително отговорен за неприятното довеждане докрай, до момента в който Андре Онана трябваше да направи някои значими прекъсвания. Юнайтед ще се изправи против Нюпорт или Ийстли в идващия кръг, до момента в който идващият им мач е против Тотнъм във Висшата лига в неделя.

Бившият капитан на Юнайтед Кийн беше на служба специалист за ITV и не беше впечатлен от това, което видя от остарялата си страна. Запитан дали може да види ДНК, което Ten Hag се пробва да откри, Кийн отговори: „ Не, не в действителност. Мисля,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР