Ротвайлер нахапа жена в димитровградското село Крум. Тя е без

...
Ротвайлер нахапа жена в димитровградското село Крум. Тя е без
Коментари Харесай

Собственичката на ротвайлера, ухапал жена с бебе, взе кардинално решение за кучето

Ротвайлер нахапа жена в димитровградското село Крум. Тя е без заплаха за живота, но с рани по краката. Животното и преди е нападало хора. Собственичката на кучето даде обещание да го реалокира на друго място.

Инцидентът става през почивните дни. Докато Валентина разхожда едногодишното си дете с количката, отсреща ѝ изскача огромен черен ротвайлер. Кучето се нахвърля и стартира да хапе краката на майката. Тя съумява да избута количката до близката къща.

" Много е уплашена, и детето е уплашено. Ходиха да им леят патрон. Целите ѝ дънки са разкъсани и в кръв ", показа свекървата на потърпевшата жена - Стефанка Андреева пред Bulgaria ON AIR.



Жителите на ул. " Цар Асен " в село Крум редовно са унизени от агресивното животно. Те описват, че от няколко месеца кучето непрестанно се измъква от синджира, на който е вързано, и атакува хора по улицата.

" Март месец беше ухапало. Съпругът ми я предизвести да го върже, тъй като ще има някакви последици, само че събота към този момент като пристигна и хората не могат да минават там. Тя все си мисли, че е подбив. Кучето непрекъснато е на открито, когато нея я няма, не знам по какъв начин го връзват ", показа съседката Теодора Недева.

" В събота отидох да си купя самун и кучето се спусна против мен, аз се дръпнах и съседът ме дръпна, сподели ми: " Влизай в двора, кучето ще те раздра ", разяснява различен комшия - Ангелина Гинева.

Съседите неколкократно са се оплаквали и на кметския наместник в селото.

" Кучето съставлява заплаха, постоянно излиза на улицата, което не е добре. Да се надяваме, че госпожата ще вземе по-сериозно всичко това, което се случи ", съобщи кметският наместник в село Крум - Румяна Чинтова.

След следващия случай собственичката на кучето съобщи, че ще животното ще бъде преместено на друго място. Пострадалата от зъбите на кучето жена е решила да търси правата си в съда. 

Вижте повече в репортажа на кореспондента ни.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР