Роскосмос ни уверява, че животът и здравето на екипажа, както

...
Роскосмос ни уверява, че животът и здравето на екипажа, както
Коментари Харесай

ОТНОВО АНОМАЛИЯ: Корабът Союз МС-18 промени ориентацията на МКС след неуспешен тест на двигателите му!

Роскосмос ни твърди, че животът и здравето на екипажа, както и положението на самата МКС, не са застрашени, а ориентацията е възобновена с помощта на работата на Главната оперативна група за ръководство на съветския сегмент. 

РИА Новости обаче оповестява притеснителна информация – двигателите на “Союз МС-18 ” не просто не са се изключили по проект по време на тестването, само че са престанали да работят едвам когато е доближат лимитът на горивния разход. 

Множество галактически запалянковци спекулират в обществените мрежи какво в действителност значи изразът “предел на горивния разход ”. Дали е доближат избран програмно заложен предел… или просто резервоарът е изпразнил цялото си съдържимо?

Напомням на читателите, че чрез кораба “Союз МС-18 ” на Земята би трябвало да се завърне първият киноекипаж, изпратен в орбита, състоящ се от актрисата Юлия Пересилд и режисьора Клим Шипенко. По време на кацането корабът ще бъде ръководен от космонавта Олег Новицки, който ще се прибере вкъщи дружно с тях.

 

Източник: cosmos.1.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР