Роси Иванова държанка да ти стане! Това е най-актуалната и

...
Роси Иванова държанка да ти стане! Това е най-актуалната и
Коментари Харесай

Роси Иванова – африканска чума за свинарите: „Мис България” погреба и Ангел Тенев, втория си мастит любовник – свиневъд

Роси Иванова любовница да ти стане! Това е най-актуалната и тежка клетва, която си насочат един към различен маститите свиневъди, конкуриращи се между тях за наличие в магазинната мрежа. Само преди дни носителката на наградата „ Мис България ” за 2005 година погреба авторитетния си ухажор – свиневъд №1 в страната Ангел Тенев.
Ангел Тенев – Свинаря, свиневъд №1 в България, умря ненадейно по сходство на различен ухажор на Роси Иванова от месарския отрасъл
В понеделник босът на най-голямата в сектора компания „ Аякс ” Ангел Свинаря издъхна ненадейно в имението си в Старозагорски минерални бани, покосен от солиден инфаркт на миокарда. 63-годишният баровец стопанисваше свинеферми с потенциал от над 250 000 свине, а благосъстоянието му се оценяваше на близо 300 милиона лв..

В последната година от живота си Ангел Тенев бе съвсем неразлъчен с дългокраката брюнетка, дори бе назначил нейни братовчеди от Русе на управителни длъжности в компанията си.
Роси Иванова размени в постелята на Ангел Тенев чалгаджийката Мара Отварачката, а месарския необут бе повече от великодушен към последната си интимна тръпка. За последно я води на тузарска отмора в 5-звезден хотел в турския курорт Анталия единствено месец преди да се спомине.

Колежки на красивата Роси от стилния подиум свидетелстват, че Ангел Свинаря затрупал миската със скъпи бижута, подарил й дори апартамент в тузарска жилищна кооперация до хотел „ Маринела ” в София.


„ Мис България “ 2005 година Роси Иванова на последната си отмора с Ангел Свинаря в турския курорт Анталия.
За страдание, сексапилната брюнетка не можа да се порадва доста дълго на любовта и щедростта на Ангел Тенев, който бе заровен през вчерашния ден. Подобно злощастие сполетя и различен авторитетен ухажор на Росица Иванова от месарския отрасъл, бият тревога свиневъдите и напомнят трагичния случай с боса на „ Бони Холдинг ” Борислав Николов. Маститият свиневъд от Ловеч почина в тежка злополука напролет на 2014 година Тогава 50-годишния Николов прекатурна с висока скорост джипа си „ Мерцедес ” GL на автомагистрала „ Тракия ” и издъхна на място.


Босът на „ Бони Холдинг “ Борислав Николов живееше под един покрив с любовницата си Роси Иванова, преди да издъхне в тежка злополука на автомагистрала „ Тракия “ напролет на 2014 година
Смъртта на Николов пристигна в миг, в който мастития свиневъд бе зарязал и втората си брачна половинка и бе заживял на фамилни начала с Роси Иванова. Двамата дори възнамеряваха своя годеж, а миската се къпеше в пари и разкош и ползваше „ Мерцедес ” с водач и охранител.
След като Борислав Николов бе заровен, от фамилията му съумяха да изхвърлят Роси Иванова от жилището, купено от боса на „ Бони Холдинг ”, само че не и да й вземат персоналния автомобил. Останала без своя авторитетен съкровен другар, дългокраката хубавица се пропи и потегли по неприятен път, преди да си стъпи на краката след година-две.
Сега приятелки на Роси Иванова се притесняват, че миската още веднъж ще попадне в прочувствена и финансова рецесия. А маститите свинари бият паника – Роси Иванова е по-опасна от африканската чума за тях!

Инфо: Лупа

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР