Росен Плевнелиев сияе от щастие, откакто срещна Деси Банова. Бившият

...
Росен Плевнелиев сияе от щастие, откакто срещна Деси Банова. Бившият
Коментари Харесай

От Това Зависи Бъдещето На Връзката Им! Ето Какво Мисли Дъщерята На Деси За Плевнелиев!

Росен Плевнелиев сияе от благополучие, откогато срещна Деси Банова. Бившият държавен глава е вманиачен по красивата синоптичка и непрекъснато я глези. От самото начало на връзката си с нея той е приел дъщеря й като свое дете и непрекъснато изненадва дребната чародейка.

Наследницата на синоптичката Йоана също таи благи усеща към новия мъж в живота на майка си. Още след първата си среща с него, момиченцето споделило с майка си, че Росен Плевнелиев е един извънредно интелигентен и добър човек.

Бившият държавен глава непрекъснато изненадва с дарове освен Деси Банова, само че и нейната дъщеричка. Последният подарък, който той направил на Йоана, е ховърборд.

Настоящият обичан на синоптичката е поел ангажимент пред нея, обвързван с бъдещето на дъщеря й. Той заречен на Деси Банова, че ще изучи щерка й в чужбина.

Влюбеният Росен Плевнелиев непрекъснато изненадва обичаната си с великодушни жестове. След последната им екскурзия до Съединени американски щати, хубавицата се прибра с чисто нов автомобил Тесла.

Возилото публично ще стане нейно владеене в средата на месец януари. Тогава поръчковият електрически автомобил ще дойде в България.

Бившият президент е изненадал обичаната си и с още един великодушен жест. Той й подарил златна кредитна карта от „ Дойче банк “, с която може да се разплаща безкрайно във всяка една точка на света.

Като милионер и предан клиент на банката, Росен Плевнелиев се употребява с куп привилегии.

Наскоро обичаната му получи още един безценен подарък от него – финален модел Ай декор, който към момента не се предлага в България.

Приближени до хубавицата разясняват без злоба, че откогато тя има връзка с някогашния президент, той е похарчил 300 000 лева поради нея, написа „ Уикенд “.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР