Росен Плевнелиев разкри истината за развода си. До момента бившият

...
Росен Плевнелиев разкри истината за развода си. До момента бившият
Коментари Харесай

За Първи Път Изтече Цялата Истина За Развода На Росен Плевнелиев! Нищо Не Знаем, Причината Е

Росен Плевнелиев разкри истината за развода си. До момента някогашният президент по всякакъв начин отбягваше деликатната тематика и не желаеше да разяснява протичащото се сред него и половинката му.

По време на гостуването си в утринния блок на Би Ти Ви в неделя той въпреки всичко удостовери, че се разделя със брачната половинка си Юлияна.

„ Когато човек дава всичко от себе си постоянно има вяра. Позитивната сила и Господ оказват помощ да намерим себе си. Гледам с вяра, както в персонален проект, по този начин и в професионален “, съобщи Плевнелиев.

След това обаче удостовери за развода: „ Да, по взаимно единодушие е. Не желая да приказвам. процедурата върви. Тя е в ход “, съобщи той.

Според близки до президентската двойка посочената причина в документите е „ непреодолими разлики “.

Публична загадка е обаче, че от години Юлияна има връзка с много по-младия си съучастник.

Именно той беше повода за нежеланието й да се появява паралелно до Плевнелиев като Първа дама по време на президентския му мандат. Юлияна настойчиво избягваше камерите и даже не пожела да се реалокира в президентската резиденция.

Бдителни папараци обаче на няколко пъти съумяха да изловят в компанията на любовника й. А в случай че се има вяра на слуховете, тя към този момент се е пренесла да живее дружно с него. Нищо, че разводът й с Плевнелиев към момента не е завършил публично.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР