Росен Плевнелиев иска да гледа раждането на последното си дете

...
Росен Плевнелиев иска да гледа раждането на последното си дете
Коментари Харесай

Плевнелиев ще присъства на раждането на сина си

Росен Плевнелиев желае да гледа раждането на последното си дете онлайн. Въпреки че Деси Банова не е изключително въодушевена от концепцията бъдещият й брачен партньор да е с нея в родилната зала, тя е приела.

„ Това е доста хубаво и персонално, само че ми е необичайно. По филмите виждам по какъв начин мъже припадат. Той обаче доста държи да присъства”, споделя синоптичката.

Двойката се любува на красиви пътешествия сега, откакто първите три месеца им забранили всевъзможни пътувания.

„ Бяхме в Париж, имахме страхотни прекарвания. Имахме опция да гледаме мач от Големия шлем онлайн и да подкрепим Гришо”, призна още Банова.

Бременността й към този момент е напреднала, а в петия месец тя се усеща прелестно. „ Това е най-сладкият ми интервал. Преди това ми беше доста неприятно и то освен заран, а през целия ден. Имаше дни, в които не можех да стана от леглото”, споделя Банова.

Тя се майтапи, че синът й занапред я мъчи, също така е зарязала диетите. „ За разлика от предходната бременност акцентирам на тестените неща. Не се лимитирам, само че се придържам към здравословното хранене”, споделя още Деси.

Тя и Росен Плевнелиев към този момент са избрали име на бебето. Казали и на щерка й, която незабавно го обявила пред цялото учебно заведение.

„ Представях си друго име от дребна, в случай че имам наследник, само че в оня миг споделих това име. Казахме на Йоанка и на другия ден знаеше цялото учебно заведение. Не знам дали в този момент да не сменя това, на което сме се спрели, тъй като към този момент доста хора го знаят.

Писаха, че ще го кръстим на баща, който безспорно би се зарадвал, където и да е, само че аз знам, че не е хубаво, тъй като поема кармата на този, на който е наречено, а и на умрял човек не е хубаво...”, признава Деси.

Тя и Плевнелиев възнамеряват автограф в гражданското и църковен брак, без тържества. „ Ще създадем тържеството, когато бебето участва и аз мога да танцувам. Ще запазя семейството си, само че ще взема и неговата с чертичка”, споделя още тя.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР