Росен Плевнелиев е човек, който съм сигурен че е тръгнал

...
Росен Плевнелиев е човек, който съм сигурен че е тръгнал
Коментари Харесай

Ефирът се тресе! Кирил Петков тръгна да критикува Радев и служебния кабинет, вкара си автогол

Росен Плевнелиев е човек, който съм сигурен че е тръгнал с най-хубави планове. Но той е един медиатор. Ние споделяме, че връзката би трябвало да е в Народното събрание и няма смисъл различен да се пробва да прави коалиция. Това съобщи водачът на Продължаваме промяната Кирил Петков в ефира на bTV във връзка контактната група, която предложиха от ГЕРБ да договаря за държавно управление.

„ Чухме се най-малко 2 пъти. Каза, че той ще оглави контактната група. Плевнелиев е един медиатор, а сега няма потребност от подобен. „ Комуникацията ще се случва в Народно събрание и ние ще сме градивна съпротива, каквато ГЕРБ не бяха “, съобщи още той.

Той разяснява и връзките с президента Радев. По думите му Политическа партия от рецензия не се тормози.

„ Истината е, че би трябвало да има градивна рецензия. Имаше няколко неща, в които служебното държавно управление сбърка. Едва ли не споделиха, че ние сме отговорни, че Газпром са се отказали от газа, а беше неточност, че изпуснаха 6-те танкера. И също така не разбирам за какво като по този начин и по този начин знаем, че ще дойдат американските самолети Ф-16, за какво би трябвало да търсим други самолети. Защо една дребна страна, която няма запаси да си дава трудност “, разяснява Петков.

На въпрос на водещата, че въпреки всичко на нещо би трябвало да летим, Петков изненада с друго предложение да наемем самолети, до момента в който дойдат нашите. Той обаче не счете какъв брой пари би ни коствало това.

Диана Любенова го попита и по какъв начин е Венко Сабрутев, като уточни, че не го е видяла през вчерашния ден на конференцията, Петков отговори: Добре е.

„ Вашата медия би трябвало да е горда, че преди изборите идват водачи, които да обяснят каква ще е политиката на партията “, сподели още той.

Припомняме, че тъкмо в един от предизборните диспути по bTV Петков изненадващо смени Сабрутев и се появи като натрапен посетител в студиото.

Венко Сабрутев, Христо Проданов, Деян Николов, Мартин Димитров и Любомир Каримански трябваше да дискутират пред Мария Цънцарова, само че тогава водещата анонсира, че разпоредбите в студиото ѝ са нарушени и вместо Сабрутев при нея се е появил самият Кирил Петков.

Действията на Петков тогава ядосаха другите събеседници и представителите на ГЕРБ напуснаха студиото. По-късно пък обществените мрежи заляха с рецензия водача на „ продължаваме смяната “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР