Росен е задочно привлечен по други дела, защото е обявен

...
Росен е задочно привлечен по други дела, защото е обявен
Коментари Харесай

МВР: Мотивът за извършване на престъплението е личен, свързан е с интимни отношения

Росен е задочно притеглен по други каузи, тъй като е разгласен за търсене. Не е открито къде се намира към актуалният миг. Той няма документи за идентичност от доста години. Не работи на работа, където да е регистриран, няма и регистриран адрес. Не се придвижва по естествените пътища и не е с транспортни средства. Винаги минава през гори или планини. Взима всички ограничения, с цел да не бъде открит и арестуван. Това съобщи прокурор Емилия Русинова. 
"Към актуалният миг мярка за него не е взета, тъй като е притеглен задочно. Когато установим къде е, ще определим и мярка за неотклонение ", споделиха още от Министерство на вътрешните работи. "Екипът, който работи по откриване и доказване на незаконното действие продължава работа във връзка с осъществяване на огледи на други места, където е обитавал. Очакват се резултати от доста експертизи. Създадена е нужната организация за откриването му. По разпореждане на премиера Борисов сме впрегнали голям запас за намирането му. Ангелов е извънредно рисков, въоръжен е. Открити са елементи от ръчни граната, запалки за такива гранати и други оръжия в пространствата, които е обитавал. Имаме информация, че е опитал да се достави и с друго огнестрелно оръжие. Извършва се доста огромна интервенция по търсене на причинителя ", съобщи гл. комисар Младен Маринов.  
"Където знаем, че е бил засичан последно този човек, има ситуирани полицейски елементи. Те ще останат там, до момента в който не сме сигурни, че няма заплаха за хората. Лицето дълго е живял в условия да се укрива, така че е взел всички ограничения да не допусне да бъде открит. Той въпреки всичко има и преднина ", добави той. 
"Вчера бяха извършени няколко интервенции по получени информации за вероятното престояване на лицето. В помещение, където е обитавал бяха конфискувани доста значими материални доказателства ", сподели още Маринов. 
"Трудно намерихме претекста за осъщественото закононарушение, тъй като множеството родственици, които могат да ни дадат информация, са жертва на самото закононарушение. Колегите в действителност работиха непрекъснато и се оправиха доста добре със случая ", добави още Маринов. 
"Мотивът за осъществяване на закононарушението е персонален и е обвързван с интимни връзки. Лицето има особености на характера, които го вършат извънредно раздразним, когато бъде отритнат от жена. Проявявал е и ревнивост към мъжа, с който живее на фамилни начала ", сподели той. 
"Кети най-вероятно не е убита, където я намерихме. Тя е била убита обаче първа, а по-късно и останалите. Превозена е до този бунар, в който я открихме с джипа. Най-вероятно е престояла мъртва известно време, преди да бъде закарана към кладенеца. Оръжието към момента не е намерено, то е нелегално притежавано ", сподели Маринов. 
Борислав Сарафов съобщи, че името на причинителя е било известно на полицията още след първите 24-часа, само че оперативните дейности не са разрешили да бъде обществено огласено. Той добави, че Ангелов е опитал да заличи закононарушението - размествал е телата на жертвите и е прибрал част от гилзите.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР