Роналдо остана извън състава на ПортугалияКристиано Роналдо бе оставен извън

...
Роналдо остана извън състава на ПортугалияКристиано Роналдо бе оставен извън
Коментари Харесай

Роналдо остана извън състава на Португалия

Роналдо остана отвън състава на Португалия
Кристиано Роналдо бе оставен отвън състава на Португалия за есенните дуели на представителния отбор. Нападателят на италианския Ювентус не бе викнат в националния тим от селекционера Фернанду Сантуш и за мачовете с Хърватия и Италия през септември, като тогава повода за отсъствието му беше желанието на футболиста да тренира с клубния си тим и да се приспособява към ситуацията в Серия А.

Сега такава за отсъствието му от представителния отбор не се дава, като съгласно информации 33-годишният състезател е отвън тима поради обвиняванията в обезчестяване на 34-годишната американка Катрин Майорга в хотел в Лас Вегас през 2009 година. Португалецът изрично отхвърли това да е истина, като съобщи че съвестта му е чиста.

Той няма да вземе присъединяване за Португалия във всичките им есенни дуели – първо против Полша в шампионата Лига на нациите на 11 октомври, три дни по-късно в другарска среща с Шотландия и в други два мача от шампионата Лига на нациите през ноември – против Италия и още веднъж,,дружина полска “. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР