Роналд Куман вече е минало за Барселона и макар Серхи

...
Роналд Куман вече е минало за Барселона и макар Серхи
Коментари Харесай

Артета не иска работата в Барселона и заяви, че е щастлив в Арсенал

Роналд Куман към този момент е минало за Барселона и въпреки Серхи Бархуа да пое щафетата, за всички е ясно, че той е единствено краткотрайно решение за старши-треньорската позиция. Това накара редица медии да предложат по неотложност някои имена на Жуан Лапорта, а измежду тях попадна това и на Микел Артета.

„ Аз съм доста благополучен в Арсенал и за мен е привилегия да съм тук. Фокусиран съм напълно върху работата си “, сподели наставникът на „ артилеристите “ пред Sky Sports, когато бе запитан дали е влезнал в контакт с представители на Барса.

Подобен ход в действителност би бил много чудноват за всяка една от забърканите страни по ред аргументи.

На първо място Микел Артета към момента е „ зелен “ в тази специалност и не му липсват критици за първите две години от работата на „ Емиратс Стейдиъм “. На второ място в Арсенал най-сетне бележат прочут напредък през миналите няколко седмици и тимът стартира, въпреки и постепенно, да придобива някакъв образ. На трето място на „ Ноу Камп “ е необходим човек, който да донесе мигновена смяна, тъй като обстановката е достигнала сериозната си точка.

Припомняме, че „ каталунците “ са в средата на таблицата в Примера, a в Шампионската лига са с 3 точки от 3 мача. Отгоре на всичко Лео Меси остави една голяма дупка в състава след напускането си, като не се чака в близко бъдеще тя да бъде запълнена, в случай че въобще това е допустимо.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР