Рон Мос, станал известен с ролята си на Рич Форестър

...
Рон Мос, станал известен с ролята си на Рич Форестър
Коментари Харесай

Актьорът от Дързост и красота Рон Мос излезе на сцената на Античния театър в Пловдив

Рон Мос, станал прочут с ролята си на Рич Форестър в сериала " Дързост и хубост ", в този час е рок звезда на сцената на Античния спектакъл.

Той гостува в България, с цел да показа музикалния си гений. По-малко известна, само че също доста сполучлива, е кариерата му на артист, китарист и композитор.

Роналд Монтаг Мос, с изключение на като Рич Форестър, се изявява като музикант, а и като танцьор, при започване на артистичния си път. Той е от създателите на групата Плейър, която печели немалка известност през 70-е и 80-е години на предишния век, даже взе участие в взаимни турнета с Eрик Клептън и Littlе Rivеr Bаnd.



След 25 години в именития сериал, Рон Мос се връща към ритъма от младежките си години и изнася концерти в доста страни, към които в този момент прибавя и България. Двата му албума след 2000 година към този момент са като независим реализатор и композитор. От тях са някои от осъществяванията в плейлиста през днешния ден.

Звучат още шлагери от разнообразни столетия - от Бийтълс до Роби Уилямс, шансони и канцонети. На сцената му партнира многоезичната певица Мария Елена Инфантино, а специфичен посетител на шоуто е Орлин Горанов.

Репортер: Владислав Севов
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР