Рон ДеСантис и Ники Хейли се изправиха един срещу друг

...
Рон ДеСантис и Ники Хейли се изправиха един срещу друг
Коментари Харесай

Ники Хейли, Рон ДеСантис се опитват да се нокаутират един друг в последния дебат преди събранията в Айова

Рон ДеСантис и Ники Хейли се изправиха един против различен в сряда вечерта за гласовете на републиканците от Айова в последния спор преди щата Хоки първите в нацията събрания идната седмица – като всеки от тях се стреми към победа над някогашния президент Доналд Тръмп.

При оставащи пет дни преди гласуването претендентите прекараха два часа по CNN, преразглеждайки разликите си по отношение на помощта за Украйна, повишението на възрастта за пенсиониране и оказването на напън върху корпорации като Disney по обществени въпроси – без да вършат остри персонални нападки.

ДеСантис, губернаторът на Флорида, упрекна Хейли, че е „ корпоративист “, лоялен на донори с огромни пари, който е евентуално да „ отстъпи “ по обществени въпроси, до момента в който някогашният губернатор на Южна Каролина и дипломат в Организация на обединените нации му се подиграваха като „ обезверен “ измамник, който е водил некомпетентна разточителна акция.

Тръмп води измежду гласоподавателите в Айова с голяма преднина съгласно публичното изследване и остана над конфликта, като...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР