Ромелу Лукаку хвърли сериозна бомба в медийното пространство в Англия,

...
Ромелу Лукаку хвърли сериозна бомба в медийното пространство в Англия,
Коментари Харесай

Лукаку се разгневи на Тухел: Не съм щастлив в Челси

Ромелу Лукаку хвърли сериозна бомба в медийното пространство в Англия, откакто призна, че не е благополучен, откогато се завърна в Челси през лятото против колосалната сума от €115 млн. Белгиецът атакува треньора Томас Тухел за несъответствуващия за него жанр, който практикува.

„ След две години в Италия, в които работех доста с треньорите и специалистите по храненето в Интер, се усещам физически добре. Но сега не съм благополучен със обстановката, което е обикновено “, сподели таранът в изявление за Sky Sports.

„ Мисля, че треньорът реши да играе с друга система, само че аз няма да се предавам и ще продължа да работя като експерт. Не съм удовлетворен, само че аз съм тук, с цел да работя и не трябва да се отхвърлям “, добави 28-годишният нападател.

Ромелу Лукаку стартира стремително повторната си кариера в Челси, като в първите си няколко мача наниза 5 гола, само че през октомври получи травма дружно с Тимо Вернер. Това принуди Тухел да заиграе в скица без характерен централен нападател, само че наставникът реши да я резервира даже след завръщането на двете му централни фигури.

Белгиецът въпреки всичко вкара в два следващи мача против Астън Вила и Брайтън през миналата седмица, само че все по-често му се постанова да влиза от аварийна пейка или да не доиграва мачовете.

В изявлението той признава, че би желал един ден да се завърне в Интер, само че не, с цел да приключи кариерата си там, а, с цел да продължи това, което стартира по-рано с италианците.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР