Ромелу Лукаку е сигурно ново попълнение на Рома. Нападателят сам

...
Ромелу Лукаку е сигурно ново попълнение на Рома. Нападателят сам
Коментари Харесай

Моуриньо уреди Лукаку за Рома

Ромелу Лукаку е несъмнено ново попълнение на Рома. Нападателят самичък призна, че се е схванал с " вълците ", а решението към този момент е взето. Таранът приказва пред белгийската медия Laatste Nieuws преди мач на сина му в юношите.

В петък шефовете на италианския клуб Тиаго Пинто и Райън Фридкин отлетяха за Лондон, с цел да се срещнат с представители на Челси. Двете страни се схванаха за наем за период от една година. 

Римският гранд ще заплати към 10 милиона евро за идващите 12 месеца, има включена алтернатива за закупуването на футболиста. 

" Малко съм нервозен - призна Лукаку, визирайки мача на своя наследник. - Утре хвърча за Рим, с цел да подпиша. "

През лятото таранът попадна в трансферна война, откакто Ювентус демонстрираше сериозен интерес към него, само че почитателите на " Старата госпожа " оповестиха митинг против договорката. В същото време управлението на Интер жигосах играча, който през миналата акция игра чартърен на " Джузепе Меаца ", само че по-късно отхвърли трансфер в клуба.

В същото време самият Моуриньо държеше отборът да притегли нов нападател, настоявайки за трансфер на Алваро Мората от Атлетико (Мадрид). В последна сметка точно Специалния съумя да убеди Лукаку да дебаркира в Рим, където ще се съберат още веднъж след престоя им в Англия. 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР