Ромчета сурвакаха за здраве Каракачанов По дългогодишна традиция ученици гостуват

...
Ромчета сурвакаха за здраве Каракачанов По дългогодишна традиция ученици гостуват
Коментари Харесай

Ромчета сурвакаха за здраве Каракачанов

Ромчета сурвакаха за здраве Каракачанов По дългогодишна традиция възпитаници гостуват в Министерството на защитата за Василовден със особено готова стратегия и сурвакат за здраве и триумф през новата година. Тази година посетители на екипа на министерството бяха възпитаници от учебно заведение „ Кирил и Методий ” в Златарица. Децата разказваха за традициите на празника, рецитираха и пяха.

 
Децата сурвакаха министър Каракачанов и пожелаха здраве през новата година.
 
Празничната стратегия, изнесена от децата от Златарица приключи със стихотворението „ Аз съм българче ”.
 
Според шефа на учебно заведение „ Кирил и Методий ” Христина Ганчева днешното празнично събитие в Министерство на защитата е показателно за това, че можем да живеем дружно.

 
„ С този цветен привет, който направиха нашите деца, показахме, че ние сме едно цяло. Нашето учебно заведение се популярност с това, че децата са от друг етнически състав, само че всички те порастват, образоват се по един и същи метод “, сподели тя.
 
Министър Красимир Каракачанов благодари на децата от Златарица и им пожела две неща - здраве и да не престават да се учат, с цел да се построяват като положителни хора.-->

 
Децата получиха дарове – книжки на историческа тематика, принадлежности за изобразяване и сувенири с логото на Министерството на защитата. За учебното заведение министерството подари  спортни такъми за физкултурния салон , както и книги за библиотеката.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР