Романтични срещи, привет“ от миналото или професионални запознанства – астролозите

...
Романтични срещи, привет“ от миналото или професионални запознанства – астролозите
Коментари Харесай

Три зодии, които ще срещнат специален човек през следващите дни

Романтични срещи, „ поздрав “ от предишното или професионални запознанства – астролозите споделиха за кои зодии значими срещи ще са великодушни през идващите дни.
 
Близнаци

Както нормално, през идващите дни Близнаците ще употребяват чара и харизмата си при нови срещи, само че идната среща ще бъде важна за бъдещето за представителите на този знак. Не бързайте да развивате връзки с нов прочут, оставете всичко да върви едно по едно.

Лъв

Случайна и непредвидена среща с човек от предишното чака Лъвовете през идващите дни. Това не значи, че ще бъде неприятно или неефикасно, в противен случай, ще се радвате да видите този човек. Но не би трябвало да поглеждате обратно след нея и да съжалявате за моментите, прекарани дружно, или да мислите за обновяване на връзката - това няма да докара до нищо.

Водолей

За Водолеите идните дни ще бъдат великодушни на срещи с хора, които ще им оказват помощ да се придвижат нагоре по кариерната стълбица или да получат преференциални връзки в професионалната си активност. Освен това тези срещи могат да се организират на най-неочаквани места и въобще не в публична атмосфера, тъй че не се колебайте да опознаете хората в кафенета и паркове, това може да ви помогне.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР