Романтичната връзка с колега е рисковано начинание, на което не

...
Романтичната връзка с колега е рисковано начинание, на което не
Коментари Харесай

Кои зодии въртят любов в офиса

Романтичната връзка с сътрудник е рисковано начинание, на което не всеки може да се реши. Въпреки това, до момента в който някои са внимателни и се тормозят за сигурността си, други се втурват в любовта с главата надолу. Астролозите са сигурни, че представителите на пет знака на зодиака са по-способни на сходно безумство, в сравнение с останалите представители на зодиака.
Близнаци
Общителни по природа и отворени за другите, Близнаците рядко виждат линията, която разделя персоналното от служебното. Те не търсят завършения съзнателно, само че се увличат елементарно и могат да дойдат на себе си, когато нещата отидат прекомерно надалеч. Те обичат да изпитват ярки усеща и страсти, тъй че рядко си отхвърлят това наслаждение, без да мислят за следствията.
Овен
Овните се характеризират със пристрастеност, импулсивност и увереност. Те могат да вземат решение за връзка с сътрудник, просто се поддават на моментно занимание. Това, обаче, се отразява зле на работата им - Овните стават безотговорни и могат да подценен отговорностите си. Когато са под въздействие на своите страсти, те даже могат да трансферират пристрастеността си в работата. По-високата позиция на колегата също няма да ги спре.
Везни
Хората от този знак елементарно се привързват към човек, даже в случай че в началото сред тях е имало единствено работни връзки. Аферата с сътрудник за Везни наподобява изключително примамлива, като че ли провокира интерес към това, което принадлежи към зоната на неразрешеното. Това не визира работата, само че в случай че връзката завърши, следствията могат да бъдат негативни.
 Това са най-злите зодии в зодиака - внимавайте с тях Това са най-злите зодии в зодиака - внимавайте с тях
Колкото и да се пробват, някои хора просто не могат да сдържат гнева и разочарованието си. Астролозите са създали статистика на най-з...
Телец
За разлика от другите знаци, Телецът има високо равнище на самодисциплина. Но що се отнася до региона на възприятията, тук той не може да направи нищо със себе си - в случай че харесва сътрудник, той ще търси внимание. Понякога един елементарен и необвързващ флирт може да докара до любовен разказ, в случай че Телецът не устои на желанието си да се похвали. Но това като предписание не пречи на работата. Освен в случай че, несъмнено, влюбеният не загуби главата си и не произнесе груби думи към пристрастеността си навръх работното място.
Водолей
Водолеите са извънредно несериозни и не виждат причина да си отхвърлят наслаждение. Струва им се, че няма нищо неприятно в съчетаването на работа и персонални връзки. Освен това те подценяват мнението на другите - който не го харесва, може да завижда и да мълчи. Затова без съмнение те въртят романи на работното място, не доста обезпокоени за последствията.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР