Роман Авдеев е един от големите руски милиардери. Основният му

...
Роман Авдеев е един от големите руски милиардери. Основният му
Коментари Харесай

Руски милиардер осинови 17 деца, но реши да ги остави без наследство

Роман Авдеев е един от огромните съветски милиардери. Основният му актив е Московска кредитна банка, до момента тя управлява повече от половината от пакета акции.

Притежава капиталовата група „ Инград “, възражда футболния клуб „ Торпедо “ и също отглежда 23 деца, множеството от тях - 17 са приемни деца.

Роман израства в общински апартамент в Одинцово, покрай Москва. Докато учи в MPEI, той работи като надзирател. Още тогава той има жена и дете, а животът им е сложен.

По-късно ще признае, че точно поради този интервал решил да осинови колкото се може повече деца.

Авдеев се заема с бизнес по време на перестройката. През 1989 година той открива първата си кооперация, а 5 години по-късно придобива Московската кредитна банка.

От 2006 година предприемачът развива селското стопанство. Той е притежател на земеделското стопанство "Чернозем ".

Авдеев е притежател и на организацията за недвижими парцели Domus-finance, капиталовата компания "Калий ". През 2017 година придобива ФК Торпедо, с коъто се готви да се завърне във Висшата лига.

Авдеев има шест свои деца, осиновява още 17.



Първите осиновени деца на Роман се появяват, когато той е 34-годишна възраст. Към този миг втората му брачна половинка се бори с рака, само че тя поддържа предлагането на брачна половинка си да вземат близнаците Тим и Катя.

Сега Авдеев е женен за трети път. Съпругата му оказва помощ във всичко, отглежда децата си от минали бракове и осиновените.
Роман твърди, че се решил да осинови деца, когато схванал, че помагането на сираци е неефикасно.

Всички деца на Авдеев - от ранна възраст, по едно и също време учат съветски и британски език. Предприемачът смята възпитанието им за основен старт в живота им.

Основното нещо в работата с тях Роман назовава доверие. Всяко дете получава богати благоприятни условия за саморазвитие, тъй като олигархът не възнамерява да им остави завещание.

Според него той влага доста в децата, дава им първокласно обучение и образование и това би трябвало да е задоволително.

В бъдеще те ще би трябвало да избират своя личен път, с цел да реализиран триумф. Само тогава в живота им всичко ще се подреди добре. Авдеев акцентира, че постоянно е подготвен да помогне, само че в никакъв случай няма да направи нещо за тях просто ей по този начин.

Милиардерът разкрива, че е решен да подари благосъстоянието си за щедрост, по-специално за решаването на проблемите на сираците в страната.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР