Рома спечели . Тами Ейбрахам откри още в 57-ата секунда,

...
Рома спечели . Тами Ейбрахам откри още в 57-ата секунда,
Коментари Харесай

Маурицио Сари: Дербито на Рим е специално, съжалявам за нашите фенове

Рома завоюва .

Тами Ейбрахам откри още в 57-ата секунда, като това е най-бързият гол в дербито за Вечния град. 21 минути по-късно още веднъж англичанинът бе прецизен, засичайки центриране на Карсдорп отдясно. В 40-ата минута капитанът на „ вълците “ Лоренцо Пелегрини означи свръхестествен гол от директен свободен удар в горния ляв ъгъл, подпечатвайки успеха на своите, които две минути след третия гол удариха и греда посредством Мхитарян.

С триумфа Жозе Моуриньо и компания изпреварват градския си конкурент и заемат петата позиция с 51 точки. „ Бианкочелестите “ са шести с две по-малко, само че в случай че Аталанта победи Болоня като посетител, „ орлите “ ще отидат на седма позиция.

„ Не показахме никакво отношение. Допуснахме гол в първата минута, а по-късно нямахме сили да останем в мача “, разяснява старши треньорът на Лацио Маурицио Сари след загубата с 0:3 от Рома в дербито на 30-ия кръг на италианската Серия А.

„ Наведохме глави и това ни коства мача. Съжалявам за нашите почитатели, които се вълнуват извънредно доста и загубата в дербито не е по никакъв начин приятна “, сподели още Сари.

„ Оставихме се на страстта, правехме неточни пасове и не успяхме да се върнем в темп, макар че имахме време. Обикновено реагираме добре, когато изоставаме, само че загубата от Рома просто беше смущаваща “, съобщи 63-годишният италиански експерт.

„ Дербито е особено. Съмнявам се, че доста градове в Европа имат сходна атмосфера и страсти “, добави Маурицио Сари.

Лацио заема седмата позиция във краткотрайното класиране в италианското състезание с 49 точки, на две след тимовете на Рома и Аталанта.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР