Рома ще трябва да продължи без Един Джеко, който потегли

...
Рома ще трябва да продължи без Един Джеко, който потегли
Коментари Харесай

Моуриньо: Изненадан съм, че Джеко си тръгна

Рома ще би трябвало да продължи без Един Джеко, който потегли в посока Интер. През последните години съвсем всяко лято не спираха информациите за продажба на босненеца, само че този път до договорка в действителност се стигна и от новия сезон той ще пази цветовете на актуалните първенци на Италия.

Не доста удовлетворен от раздялата с опитния голаджия остана и Жозе Моуриньо. Португалският експерт показа, че в случай че е имал тази опция, сигурно е щял да спре прехвърлянето в един от съперниците на Рома през актуалната акция.

Все отново мениджърът метафизичен добави, че животът продължава и неговият отбор ще би трябвало да се научи да се оправя без някогашния играч на Манчестър Сити.

„ Малко съм сюрпризиран, че Джеко си потегли. Той до последно тренираше с нас, само че когато се заприказва за трансфер, нормално главите на футболистите стартират да се мътят и те към този момент не мислят за работата си на терена. Когато дойдох в Рим, Джеко бе тук, води подготовка с нас, само че обстановката е такава каквато е. Аз желаех той да остане и не смятах, че ще е нужно да се оправяме без него, само че виждате какъв брой бързо се трансформира всичко. Трябва да приемем действителността и да се готвим за тежките дуели, които ни чакат “, приключи Специалния.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР