Рома на Жозе Моуриньо ще има възможност да потърси реванш

...
Рома на Жозе Моуриньо ще има възможност да потърси реванш
Коментари Харесай

Рома ще търси реванш срещу голямата сензация в Лигата на конференциите

Рома на Жозе Моуриньо ще има опция да потърси реванш против норвежкия Бодьо/Глимт на 1/4-финалите в Лигата на конференциите, тъй като жребият на УЕФА дефинира точно тези два тима да открият конкуренцията измежду най-хубавите 8.

На 21 октомври предходната година двата отбора се срещнаха за първи път в историята си, а крайният резултат бе 6:1 в интерес на новаците за европейските клубни шампионати.

Фейенорд и Славия Прага е втората двойка, която също ще бъде много вълнуваща с оглед пътя, който извървяха и двата отбора, с цел да стигнат до тук, само че анализите за това занапред ще предстоят.

Марсилия пък ще се изправи против гръцкия ПАОК, което на хартия би трябвало да е елементарен жребии за французите, само че в толкоз напреднала фаза от Лигата на конференции едва ли някой може да си разреши сходно подценяване.

Лестър Сити и ПСВ Айндховен оформиха последната двойка. Това би следвало да се трансформира в поредна страница в съперничеството сред англичани и холандци във футбола.

Жребият дефинира още спечелилият от срещата сред Лестър и ПСВ да се изправи против този от двойката Бодьо - Рома. Фейенорд и Славия пък са на пътя на Марсилия и ПАОК.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР