Ролята на Цветанов очевидно беше силно преувеличена. Да отстрелят флагмана,

...
Ролята на Цветанов очевидно беше силно преувеличена. Да отстрелят флагмана,
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Благодаря на хората, че не се подведоха по тая злоба, жлъч и всичко останало

Ролята на Цветанов явно беше мощно пресилена. Да отстрелят флагмана, тъй че без него надали не да завоюват изборите. Видяхте, изтеглих го обратно, структурите си работят. Това разяснява пред публицисти в Габрово, министър-председателят и водач на Политическа партия ГЕРБ Бойко Борисов във връзка резултатите от европейските избори.

„ Евродепутатите са ни в пъти, в съсловия по-добри от тези от другата страна. Те изобщо една европейска тематика не подвигнаха. Тези момчета и девойки демонстрираха подготвеност, познание и можене и са все младежи “, сподели Борисов.

„ От резултатите досега виждам, че в огромните градове ГЕРБ продължава да е първа политическа мощ измежду най-младите, измежду хората в дейна възраст, работещите. В чужбина също можем да създадем малко повече за българите и то в областта на образованието “, добави той.

Премиерът Борисов разяснява и партийните дотации. „ Партиите ще върнат парите, които са надвзели повече със дотации “.

Финансовият министър Владислав Горанов разясни, че в Министерски съвет към този момент е импортиран проектозакон за промени. "Коригираме закона, тъй че да дава отговор на публичните упования и на това, което постоянно е било заслужено ", сподели той.

"Размерът, избран в годишния Закон за бюджета да се получава тъкмо, а да няма преразпределение на гласовете от всички гласуващи от правоимащите партии. Предлагаме от 26 май 2016г., от както са последните промени в Закона за политическите партии, дотацията да бъде закрепена, тъй че да е равна на 11 лева и да няма подозрение по какъв начин се дефинира ", изясни Горанов.

Премиерът Бойко Борисов добави: „ Така че, в случай че някой по закона е надзел повече, да ги върне незабавно “.

„ Доволен съм от изборите, откакто победихме при директното присъединяване на президента против нас в интерес на Българска социалистическа партия “, съобщи още министър председателят и водач на Политическа партия ГЕРБ Бойко Борисов.

„ Много ми е драго в Асеновград, че отидоха и Радев и Корнелия - събраха се вкупом и ги бихме с 1000 и недостатък гласа. При директно присъединяване на президента против нас в интерес на Българска социалистическа партия “, разяснява Борисов.

„ Благодаря на хората, че не се подведоха по тая завист, ненавист и всичко останало “, добави той.

По-рано той инспектира ремонтите по пътищата в Габрово и Севлиево.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР