Роксана Кирилова добави още едно отличие към наградите си за

...
Роксана Кирилова добави още едно отличие към наградите си за
Коментари Харесай

Роксана Кирилова с поредното отличие за благотворителност

Роксана Кирилова добави още едно отличие към премиите си за щедрост. Носителката на купата „ Мисис България “ бе отличена за  „ Бизнес жена на годината “ в категория „ Социални дела “. Призът й бе връчен по време на четвъртата гала на годишните награди „ Златно токче “, проведени от Клуб " Бизнес на високи токчета ".

Роксана е сполучлив осигурител, само че откакто печели състезанието „ Мисис България “ през 2018г. е отдадена и на  благотворителността, която заема основна част от живота й. Тя се включва в разнообразни обществени дела и поддържа редица благородни начинания.

„ Добротата, състрадателността и отзивчивостта са в основата на човешките взаимоотношения, и ние като хора би трябвало да се замислим над това - дали сме задоволително положителни и състрадателни. Щастлива съм, че избрах да потегли по този път, по който срещнах прелестни хора и съидейници. Усещането да си потребен и да подадеш ръка е несравнимо като страст и задоволеност. Никога материалната страна на нещата не е стояла в основата на моите инициативи, а единствено любовта и чистото ми сърце! Затова считам, че съм намерила своето същинско предопределение “, споделя Роксана Кирилова.

Красавицата не пропуща благотворителните акции на Фондация ”Мечта за дете ”,  участвала е в първата благотворителна самодейност на Рицарите на Малта у нас. Заедно със сина си Марк участваха в  благотворителната идея „ Звезди пеят и танцуват за децата на Стрелча ”, Роксана Кирилова се разписа и в акцията на Фондация П.У.Л.С за набиране на хранителни артикули и парични средства. Вместо подарък играчка за 1 юни, Рокси подари на сина си  вълнуващо преживявана – двамата зарадваха децата към Фондация П.У.Л.С с многочислени дарове.  Последното й впечатляващо присъединяване бе в най-голямото благотворително спортно събитие в поддръжка на пациенти с рак на гърдата в Европа -  Race for the Cure.

Роксана Кирилова е носителка е на премиите „ Business and Fashion Woman “ от „ Business & Fashion Awards “,  „ Бизнес дама на годината ” в категория  „ Благотворителност ” и др.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР