Роко Ричи - синът на Мадона и Гай Ричи, е

...
Роко Ричи - синът на Мадона и Гай Ричи, е
Коментари Харесай

Първият път на сина на Мадона и Гай Ричи и приятелката му

Роко Ричи - синът на Мадона и Гай Ричи, е към този момент на 23 години и както наподобява, е пораснал същински благородник. От предходната есен насам той е забелязван в компанията на приятелката си Оливия Монжардин, с която не показват натрапчиво връзката си, само че пък не се тормозят да посещават разнообразни събития дружно.
 Мадона след комата - първите думи след събуждането й предишното лято
Първите думи на Мадона след събуждането от комата

Нови детайлности за хоспитализирането на певицата предишното лято

Според Daily Mail за първи път двойката е била видяна през октомври. А напълно неотдавна - единствено преди броени дни, пък са били на Grand Prix на Формула 1 в Бахрейн, където небрежно са театралничили за фотоси.

Първото публично събитие, което  и Оливия Монжардин са посетили като двойка, също е към този момент факт. Те са минали по аления килим на лондонската премиера на The Gentlemen дружно и са се снимали един до различен.
 Снимка 656284

На фотосите от събитието за новия ефирен план на Гай Ричи, проличава, че  и половинката му Оливия не просто наподобяват стилно, само че даже са съчетали и тоалетите си.
 Мадона, Аламалик Уилямс, Гай Ричи, Джаки Айнсли и фамилното им събиране
Мадона и Гай Ричи още веднъж дружно след 12 години

Дали са съумели да заровят томахавката

23-годишният наследник на  и е заложил на типичен черен костюм, като за акцент е оставил цветната си вратовръзка. Приятелката му пък е облечена напълно в черно - с рокля с дантелени елементи по корсажа, върху която носи грациозен блейзър. Визията си е приключила и с дребна чанта, написа People.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР