Рокадите в Българския енергиен холдинг продължават. Държавният холдинг отново е

...
Рокадите в Българския енергиен холдинг продължават. Държавният холдинг отново е
Коментари Харесай

Отстраниха Валентин Николов от директорския пост в БЕХ

Рокадите в Българския енергиен холдинг не престават. Държавният холдинг още веднъж е с един изпълнителен шеф, откакто преди седмица служебният министър на енергетиката направи промени в устава като усили изпълнителните шефове на двама, а борда на шефовете от досегашните 5-има души на 9-има.

На изключително съвещание през вчерашния ден новоназначените от министър Андрей Живков членове на директорския ръб на БЕХ са решили да освободят от поста единия от двамата изпълнителни шефове - Валентин Николов, и холдингът към този момент да се управлява единствено от Иван Андреев, заяви БНР.

Така откакто през лятото служебното държавно управление не съумя да смени завареното управление, в този момент някогашният народен представител от ГЕРБ Валентин Николов най-сетне е отхвърлен. Той бе назначен след конкурс на този пост месец преди изборите през април тази година. По сходен метод ГЕРБ конфигурира свои хора на управителен постове в държавни сдружения дни преди изборите, други ги преназначи с нов мандат за 4-5 години след официални състезания.

Решението на съвета на шефовете на БЕХ към момента не е вписано в Търговския указател. Пред БНР досегашният изпълнителен шеф Валентин Николов е декларирал, че не е бил поканен да участва на съвещанието на борда и към момента не е решил дали ще апелира решението.

Бел.ред.
Първите по смъртност в света са последни по изборна интензивност.
Ние, българите .
Наистина ли не ни пука по какъв начин ще продължим напред?!
Ще оставим ли твърдите партийни ядра на статуквото и гласовете от прилежаща страна да решат и тези избори?!
Да излезем в неделя и да гласуваме всеобщо!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР