Рок звездата Джон Бон Джоуви отваря собствен бар. Името на

...
Рок звездата Джон Бон Джоуви отваря собствен бар. Името на
Коментари Харесай

Джон Бон Джоуви отваря бар JBJ

Рок звездата Джон Бон Джоуви отваря личен бар. Името на заведението ще се споделя JBJ и се намира в Нашвил, на фамозната улица " Бродуей ", показва списание Rolling Stone.

Според изданието барът щял да бъде един от най-големите по повърхност там и ще споделя история. А в изказване Джоуви сподели: " Очакваме с неспокойствие да имаме място в Нашвил, което да назоваваме собствен дом ".

Начинанието, в което се спуска, е взаимно с едни от най-големите компании в развлекателната промишленост там. Според китаристът точно те се свързали за колаборация с него.

" Попитаха ме дали демонстрирам интерес да отворим бар и се съгласих ", добави звездата. Така той се причислява към други музикални звезди, които имат питейни заведения, като Джейсън Алдийн, Люк Брайън, Диъркс Бентли, Алън Джаксън, Кид Рок и Миранда Ламбърт.

Rolling Stone осведоми, че рокаджията, който бе разгласен за " Личност на годината " на MusiCares, ще открие бара напролет, въпреки че към момента не е посочена точна дата. В допълнение към обширните си музикални достижения Джон Бон Джоуви е приет и за въздействащата си филантропска активност.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР