Астролози посочиха три зодии, за които последният пролетен месец ще

...
Астролози посочиха три зодии, за които последният пролетен месец ще
Коментари Харесай

Романтичен май: коя зодия ще има късмет в любовта

Астролози показаха три зодии, за които последният пролетен месец ще бъде интервал на смяна към по-добро в персоналния живот. Те могат да срещнат специфичен човек или да укрепят връзката си с колегата си.

На кои от зодиите идващият месец ще донесе сантиментални запознанства или промени в персоналния живот, споделя астрологът Мария Кузменко.

Лъв

През май персоналният живот на Лъва може фрапантно да се усъвършенства. Те могат да изпитат повече естетика и непоклатимост в връзките си. Може би срещите с колегата ви ще бъдат по-романтични и вълнуващи. За тези, които търсят обич, този месец може да донесе опцията да срещнат някой специфичен човек на обществени събития или посредством общи другари.

Везни

През май Везните ще видят усъвършенстване в обществения си живот, което от своя страна може да се отрази позитивно на любовните им връзки. Те могат да срещнат нови забавни хора на събития или посредством общи другари. За заетите Везни този месец може да е време за сантиментални излети и занимания с колегата ви. Също по този начин през последния месец на пролетта представителите на този знак ще преживеят сантиментални срещи и изненади.

Скорпион

През май Скорпионите може да изпитат усъвършенстване в любовния си живот заради заниманията и ползите, които споделят с сътрудник или евентуален сътрудник. Те могат да открият, че споделените занимания стават основа за по-дълбоки и по-силни взаимоотношения. Възможен е преход към ново равнище на връзки. За тези, които са на лов за обич, май може да бъде време да срещнат някой специфичен човек тук-там, където не бихте очаквали да намерите обич.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР