Рок-класиците Блек Сабат“ заеха позиция в борбата за расова справедливост

...
Рок-класиците Блек Сабат“ заеха позиция в борбата за расова справедливост
Коментари Харесай

„Блек Сабат“ ще помага на Black Lives Matter

Рок-класиците „ Блек Сабат “ заеха позиция в битката за расова правдивост и тъждество. Групата ще продава тениски с надписа Black Lives Matter, като шрифтът ще бъде завършен по емблематичната обложка на албума им от 1971 година Master Of Reality. Тениските ще се продават по 25 $, като всички приходи ще отиват за фондацията на Black Lives Matter Global Network Foundation, оповестява Си Ен Ен. 

Феновете на групата и на придвижването могат да създадат предварителна поръчка на фланелките, на които виолетовото лого на бандата се е трансформирало в Black Lives Matter.  Очаква се те да бъдат доставени в средата на юли.

Дизайнът на фланелките е въодушевен от китариста на Rage Against The Machine Том Морело. На 7 юни той разгласява в Инстаграм фотография, на която е облечен с такава тениска, а него стои майка му и държи надпис " Black Lives Matter ".

" Моята 96-годишна майка е била неотклонен бранител на Black Lives  през целия си живот … - написа Морело под фотографията. - Гордея се, че през днешния ден заставам до нея, както постоянно, в битката за по-справедлива и хуманна страна и планета “.

Гийзър Бътлър, един от четиримата истински членове на “Блек Сабат ”, видя обявата и разяснява: " Хубава тениска, хубави размисли и страхотна майка. " Фенове засипаха обявата с мнения с въпроси къде могат да закупят фланелката. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР