Роговицата на светлооките хора е по-чувствителна в сравнение с роговицата

...
Роговицата на светлооките хора е по-чувствителна в сравнение с роговицата
Коментари Харесай

Факти за хората със сини очи

Роговицата на светлооките хора е по-чувствителна спрямо роговицата на хората с кафяви очи, също така хората със светли очи имат по-слаби светофилтри.

Това изяснява, за какво жителите на северните страни имат най-вече сини и сиви очи, а южняците имат кафяви и черни очи, защото на юг е нужна по-голяма отбрана за очите от слънцето.

Синеоките хора са романтици и мечтатели. Те непрекъснато мечтаят за същинската обич. Те постоянно живеят в собствен фиктивен цвят. Синеоките дами желаят да са постоянно ухажвани, те просто не могат да живеят без това.

Синеоките хора са раними и чувствителни, елементарно може да ги обидите и те одобряват всичко прекомерно драговолно. За синеоките хора е особено лесното изпадане в меланхолия.

Синеоките хора са склонни да трансформират непрекъснато настроенията си и да демонстрират прищявки. Но макар цялата си прочувственост те не демонстрират дълбоки усеща.

Колкото по-студен е синият цвят на очите на индивида, толкоз по-малко топлота има в душата му. Синеоките хора могат да бъдат жестоки.

Често те са раздразнителни и избухливи. Много зависи от проявата им на благосклонност или неприязън към избрани хора. Те мъчно могат да изпитат непрекъснати усеща към някого.

Синеоките хора са добросъвестни, великодушни, бързо се ориентират и се приспособяват. Сините очи са присъщи за хората на изкуството, за изобретатели и естети.

Синеоките хора са чаровни, прочувствени, сантиментални. Те имат огромни условия към сътрудниците си. Емоционалността на синеоките хора се показва освен в буйната им обич, само че е в мощната им ненавист.

Ако намразят някого, те ще водят с него дълга и продължителна война. Те са безстрашни, рядко вървят против течението и се управляват единствено от възприятията си.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР