Родното дерби между Левски и ЦСКА-София не беше единственият голям

...
Родното дерби между Левски и ЦСКА-София не беше единственият голям
Коментари Харесай

Инфарктна развръзка и скандали в още едно балканско дерби

Родното дерби сред Левски и ЦСКА-София не беше единственият огромен мач на Балканите през днешния ден. В Румъния доста страсти провокира конфликтът сред ФКСБ и Университатя (Крайова), които са два от трите тима, водещи борба за купата. Домакините от Букурещ се постановиха с 3:2 и към този момент са втори в класирането, на 6 точки зад водача ЧФР Клуж.

Радослав Димитров остана на пейката за Университатя, а неговите съотборници приключиха мача с 9 индивида. Ян Хора откри за ФКСБ в 27-ата минута, само че в 39-ата Мирко Пиглиачели се разписа за 1:1. Гостите от Крайова направиха цялостен поврат при започване на втората час с гол на Кристиан Барбут, само че доста бързо Лусиан Филип върна очакванията на " стелистите ".

В 82-ата минута Ренато Келич извърши нарушаване в наказателното поле и получи червен картон, а Хора осъществя дузпата и донесе по този начин значимата победа на домакините. Малко по-късно към съблеканите поради сборичкване поеха Денис Ман и Мариус Брицеаг. Напрежението продължи и след последния съдийски сигнал, а асистент треньорът на Университатя Валентин Илиев бе измежду хората, които се пробваха да успокоят играчите.

В различен дуел от 25-ия кръг Ботошани и Газ Метан направиха 1:1. Антони Иванов беше титуляр за гостите, които са 9-и в класирането, без победа през 2019 година.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА Лига 1 25 кръг, неделя 24 февруари  Стяуа 3:2краен резулат  Университатя (Крайова)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР