Родните полицаи вече ще бъдат улеснени в опитите си да

...
Родните полицаи вече ще бъдат улеснени в опитите си да
Коментари Харесай

МВР ще хваща нарушители с още 20 камери за скорост

Родните служители на реда към този момент ще бъдат улеснени в опитите си да спипат водачи, които не съблюдават закона за придвижване по пътищата.

МВР затяга контрола по пътищата. 20 нови камери за скорост ще наблюдават за нарушители в страната от на следващия ден. Още 4 нови апарата за кръвни изследвания на водачи, хванати зад кормилото с опиати, ще бъдат доставени околните месеци, информира БНТ.

Така МВР се пробва да реши два казуса - понижаване на " състезателите ", които са причина за най-вече тежки произшествия, и чакането за кръвните резултати на дрогираните водачи.

Очевидно, само че освен повишеният надзор, а и заработването на системата за несъмнено електронно връчване водят до скок на глобените и надлежно събраните санкции.

През последните две седмици са платени санкции за близо 7 милиона и 100 хиляди лв.. Можем да го съпоставим със същия интервал на предходната година, тогава сумата от събрани санкции е била 4 милиона лв., написа dunavmost.com.

Т.е. вижда се, че скокът е съвсем двоен. След като системата за несъмнено електронно връчване проработи с целия се потенциал се чака от фотографията на пътя до връчването на електронен фиш на нарушителя времето да бъде към месец - наказването да се постанова бързо и да става все по-неизбежно.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР