Роднини на непълнолетния циганин, участвал в обира на касата на

...
Роднини на непълнолетния циганин, участвал в обира на касата на
Коментари Харесай

Само в BulNews! Близките на непълнолетния циганин, обрал касата на „Изипей“ във Враца, върнаха парите

Роднини на малолетния ром, взел участие в обира на касата на „ Изипей “ във Враца, са върнали открадната сума на притежателя, научи организация BulNews.
Припомняме, че при започване на февруари 16-годишният Траян Т. и неговият 18-годишен другар Руслан Г. нахлуха маскирани с нож в обекта, заплашиха служителките и избягаха с 4 000 лв..

Ексклузивно в BulNews! Въоръжен грабеж във Враца, търсят двама мъже /снимки/

На 5 юни двамата апаши бяха хванати от чиновници на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Враца и направиха цялостни признания за закононарушението.
Онзи ден родителите на малолетния Траян са върнали открадната сума на притежателя на клона Ивайло Иванов. Те поискали помощ от цялата фамилия, с цел да съберат парите, защото вършат всичко допустимо да облекчат ориста на младежа и осъщественото закононарушение да не съсипе бъдещето му.
На 8 юни Врачанският областен съд постанови най-тежката мярка за неотклонение „ задържане под стража “ за двамата крадци. За разлика от своя съизвършител, Траян е малолетен, а вземайки поради и обстоятелството, че сумата е възобновена, е евентуално присъдата му да бъде понижена и да се отиде на съглашение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР