Родната звезда Мария Бакалова мина по червения килим за премиерата

...
Родната звезда Мария Бакалова мина по червения килим за премиерата
Коментари Харесай

Мария Бакалова с гала-премиера на Балонът

Родната звезда Мария Бакалова мина по аления килим за премиерата на новия си огромен пълнометражен филм. Става въпрос за лентата Балонът на режисьора Джъд Апатоу.

Бакалова снимаше кино лентата, когато точно на снимачната площадка Апатоу й заяви, че е номинирана за Оскар за играта си в Борат.

Балонът е комедия, чието деяние се развива на фона на пандемията от К19. За събитието Мария бе избрала рокля в черно и алено на Saint Laurent. Актрисата бе оценена и за играта си в родната драма Жените в действителност плачат на режисьорското дуо Весела Казакова и Мина Милева.

„ Заслужена награда за актьорското превъплащение на Мария като Соня в Жените в действителност плачат на фестивала ZINEGOAK в Билбао. Щастливи сме, че рисковата и буреносна стихия на нейната игра във кино лентата бе оценена от журито, защото, както споделиха французите - борбата не може да става тихо, тя става с повсеместен вик. Поздравления от целия екип и всички актьори. До скоро, в Остин ", написа в обществените мрежи режисьорката на българо-френската копродукция.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР